vila

Dobrodošli u Zemlju zabave!!!

Mi smo mala obiteljska tvrtka koja se bavi organiziranjem raznih zabava sa svim popratnim sadržajima. Organiziramo najotkačenije rođendanske proslave u našem (Valmade 58 - kod Agrokoke) ili Vašem prostoru (naši animatori dolaze kod Vas sa svom potrebnom opremom).

Bavimo se animacijom,organiziramo dječje kutke (višegodišnje iskustvo) prilikom promocije Vaših proizvoda i usluga: kreativne radionice za djecu, face painting, izrada i podjela figurica od modeling balona, lutkarske predstave i slično (obratite nam se sa svojim zamislima i potrebama). Trebate li Djeda Božićnjaka ili imate potrebu da Vam netko organizira zabavu za djecu za bilo koju prigodu i u bilo kakvim uvjetima – obratite nam se.

  • naslovna2
  • naslovna4
  • naslovna1
  • naslovna3

Izrađujemo balonske dekoracije za sve prigode (poslovni eventi, vjenčanja, dječji rođendani, momačke i djevojačke večeri...). Kod nas možete naručiti balone s tiskom (Vaš logo ili slično), zabavne i šaljive dekoracije, balone s helijem.

Iznajmljujemo audio i video opremu za promocije, vjenčanja, rođendane... (razglas, mikrofoni, projektor s platnom, dimilice, bubble mašine, light, puhalice za balone ...). Organiziramo vatromete u skladu sa Vašim potrebama (uključujući ishodovanje svih potrebnih dozvola). U ponudi imamo topove konfeta raznih boja i oblika.

Već niz godina se bavimo animacijom (dobar provod i zbrinuta djeca osigurani) djece na vjenčanjima, a iz toga se izrodila naša najmlađa djelatnost – organizacija vjenčanja.

Podupiremo humanitarne akcije i udruge!

Za dobru zabavu u ZEMLJI ZABAVE brine se obitelj Bažant – Oliver, Nensi, Sara Lea, Daniel i naša Lora te cijeli niz suradnika i prijatelja kojima zahvaljujemo na pomoći i suradnji kroz svo ovo vrijeme (Miriam, Violeta, Nikol, Tea, Katarina, Petra, Ida, Ana...).